Schroefbit

Schroefbitten in alle maten en soorten en van een uitstekende kwaliteit zijn bij Schroevenland verkrijgbaar voor een uiterst scherpe en concurrerende prijs. Voor het werken met de beste materialen om uw schroeven goed aan te kunnen draaien, want met deze handige opzetstukjes wordt schroeven een stuk eenvoudiger.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Sharpware Gipsplaat schroefbit Philips PH2
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Philips PH2
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Torx T10
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Torx T10
€ 1,95 € 2,36
Sharpware Schroefbit Torx T15
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Torx T15
€ 1,95 € 2,36
Sharpware Schroefbit Torx T20
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Torx T20/T30
€ 1,25 € 1,51
Sharpware Schroefbit Torx T20
€ 1,95 € 2,36
Sharpware Schroefbit Torx T25
€ 2,95 € 3,57
Sharpware Schroefbit Torx T25
€ 1,95 € 2,36
Sharpware Schroefbit Torx T30
€ 1,95 € 2,36

Producten 1-12 van 20

per pagina

Waarom zou u eigenlijk een schroefbitset gebruiken?

Een schroefbit neemt het werk van een schroevendraaier over. Een schroefbit is magnetisch en voorop een boormachine te plaatsen. De sterke magneet in de elektronische of accu boormachine houdt de schroef en bit vervolgens bij elkaar. U kunt natuurlijk ook een schroevendraaier in plaats van een schroefbitset gebruiken, maar dan bent u meer tijd kwijt, kunt u minder kracht leveren en kunt u minder snel draaien. Bovendien kost het u nauwelijks moeite om uw schroefbit magnetisch op uw boormachine te plaatsen. Het gevolg: de draaisnelheid is veel hoger, u kunt een grotere kracht leveren en u bent veel minder tijd kwijt.

Welke schroefbits voor professioneel of dagelijks gebruik?

Verschillende schroeven hebben verschillende schroefbitjes nodig. Gebruikt u bijvoorbeeld een gipsplaat schroefbit op een andere schroef, dan kan de schroef of de schroefbit kapot gaan. En dat wilt u natuurlijk niet! Het kan dus nooit kwaad om meerdere schroefbits, in allerlei soorten, in huis te hebben. Er zijn verschillende schroefbits soorten, namelijk de kruiskop schroefbit, de sleuf schroefbit, de inbus schroefbit en die met een stervormige Torx indruk.

Een sleuf schroefbit past bij een sleufschroef. Deze zien we nog vaak in oudere woningen terug. Om niet uit te schieten met uw boormachine, moet u een sleuf schroefbit kiezen met de juiste dikte die precies in de sleuf van de sleufschroef past, zonder dat er veel speling is. De inbus schroefbit gebruikt u om meubels in elkaar te zetten, voor uw fiets of uw brommer, als alternatief voor de inbussleutel. Pozidriv schroefbits kunnen ook vanaf een iets schuinere hoek de schroeven in het materiaal krijgen, wat vooral handig is in kleine ruimtes. Een schroefbit met een Torx aansluiting geeft meer grip en minder kans op doordraaien dan Pozidriv kruiskopbitjes. Bovendien heeft een Torx schroefbit een langere levensduur, waardoor u er gegarandeerd urenlang mee kunt werken. Ideaal voor de zwaardere klussen, als u tenminste de juiste maat kiest! Een gipsplaat schroefbit ziet er weer net even anders uit. Deze zorgt voor perfect verzonken schroeven in gipsplaten, zonder dat u te diep schroeft. Daar zorgt de ring op de gipsplaat schroefbit namelijk voor, de zogenaamde dieptestop of maximale indraaidiepte.

De juiste schroefbitset kopen

U kunt een schroefbit los kopen, in doosjes van meerdere stuks of als schroefbitset. In ons assortiment vindt u natuurlijk de gipsplaat schroefbit, een extra lange schroefbit, een vierkant schroefbit en andere schroefbits voor professioneel en dagelijks gebruik. U kunt uw gewenste schroefbit eenvoudig online kopen. Bestelt u op werkdagen voor 12:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt daardoor morgen al met uw schroefbitset, gipsplaat schroefbit of extra lange schroefbit aan de slag. Schroevenland is het adres voor schroefbits voor professioneel en dagelijks gebruik!