Verzend informatie

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de € 99,- (ex BTW) worden gratis verzonden. Onder de € 99,- worden € 5,95 (ex BTW) verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten worden bij uw bestelling automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen.

Levering in Nederland

Levering geschiedt in geheel Nederland, inclusief de eilanden. Indien de koerier af moet leveren op een eiland dan worden de meerkosten van 5 euro voor de bootovertocht doorberekend.

Afhalen van uw bestelling

Het is ook mogelijk om de bestelling zelf op te halen bij schroevenland, uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om de bestelling zelf op te halen en veranderen de transportkosten naar 0,00 euro. Wanneer u voor deze optie kiest is uw bestelling binnen een paar uur bij elkaar gezocht en ligt het voor u klaar om afgehaald te worden aan onze balie op de Jupiterweg 26 in Leeuwarden.

Levertijd

De levertijd is 1 tot 2 dagen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wachten we op uw betaling. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zoeken wij uw bestelling bij elkaar en laten DHL weten dat uw pakketje opgehaald en afgeleverd kan worden.

Onze expediteurs

Voor het verzenden van pakketten en pallets maken wij gebruik van DHL. Nadat uw bestelling door DHL is opgehaald, ontvangt u per email een Track & Trace zodat u precies weet waar uw bestelling zich bevindt.