Onze schroeven merken

“Wat vinden jullie het beste merk schroeven?” Die vraag wordt ons regelmatig gesteld. Bij Schroevenland bieden we een ruim aanbod schroeven aan van vooraanstaande merken die hun sporen in de sector inmiddels ruimschoots verdiend hebben. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werken wij enkel met die merken waarvan wij vinden dat ze het beste merk schroeven zouden kunnen zijn. Hieronder zullen we een aantal van deze schroeven merken kort benoemen, zodat u weet welke merken wij tot de beste schroeven merken rekenen en waarom een merk volgens ons weleens het beste merk schroeven zou kunnen zijn.
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
PGB Slotbout 8x120
€ 13,18 € 15,95
PGB Gipsplaatschroef 3,9x45
€ 25,15 € 30,43
PGB Gipsplaatschroef 3,9x25
€ 2,63 € 3,18
Smart Plug 12x60
€ 6,38 € 7,72
Smart Plug 10x50
€ 7,31 € 8,85
Smart Plug 8x40
€ 7,74 € 9,37
Smart Plug 6x30
€ 4,17 € 5,05
PFS Tellerkopschroef 8x280
€ 38,17 € 46,19
PFS Tellerkopschroef 8x240
€ 27,65 € 33,46
PFS Tellerkopschroef 8x200
€ 22,98 € 27,81
PFS Tellerkopschroef 8x180
€ 19,95 € 24,14
PFS Tellerkopschroef 8x160
€ 16,38 € 19,82

Producten 1-12 van 251

per pagina

Woodies Ultimate schroeven

Woodies schroeven zijn een populaire keuze onder professionals. Dat komt door de vele voordelen die ze bieden, zoals een extra diepe TX indruk, freesribben onder de kop, schachtribben, een speciale schroefdraad, een scherpe punt en het feit dat voorboren niet nodig is en dat de schroeven chroom 6-vrij zijn. Daarnaast zijn deze schroeven één van de weinigen die een ETA-certificering hebben en dus voldoen aan de hoogste technische vereisten van bouwveiligheid. 2.

PROBO schroeven

PROBO schroeven zijn er in allerlei soorten en maten, van 20 tot 60 mm. De RVS, verzinkte en gefosfateerde schroeven van PROBO bereiken het beste resultaat. Ze worden veel gebruikt voor een toepassing op hout, metaal of gipsplaten. Een groot voordeel van PROBO schroeven is dat ze zonder voorboren gebruikt kunnen worden in bijna alle houtsoorten en dat ze mooi en strak verzinken in het materiaal. De RVS schroeven van PROBO hebben een speciale legering, waardoor ze niet breken tijdens de verwerking van hardere houtsoorten. 3.

Smart schroeven

De hoogwaardige nylon (halogeenvrij), chemische en metalen verankeringen van Smart zijn innoverend en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Inmiddels zijn er bijna 100 Smart producten en ieder product heeft zo weer zijn eigen specifieke voordelen. Wat Smart schroeven zo uniek maakt, is het feit dat ze voor alle kernproducten één of meerdere ETA keuringsrapporten hebben. Een certificering garandeert een constante hoge kwaliteit. Smart is een onderdeel van pgb-Europe. 4.

Sharpware

Sharpware biedt een totaalpakket van boren en snijgereedschap. Denk aan metaalboren, houtboren, steen- en betonboren, SDS hamerboren, keramiekboren, glasboren en magnetische dopbits. Sharpware is een onderdeel van pgb-Europe. Tegenwoordig is pgb-Europe één van de marktleiders in de Benelux die aan zowel professionals als de industrie levert. 5.

Dynaplus

Het Nederlandse schroevenmerk Dynaplus is ontwikkeld voor de vakman, voor optimaal schroefgemak. Dynaplus heeft voor iedere klus een passende schroef, waar snel, eenvoudig en veilig mee gewerkt kan worden terwijl ze optimaal functioneren in verschillende soorten bouwstoffen. 6.

Heco

Al 130 jaar staat het merk HECO voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige schroeven. HECO-schroeven zijn wereldwijd topspelers in veiligheid en betrouwbaarheid in de bevestigingstechniek. Ook dit merk verdient het om ‘beste merk schroeven’ genoemd te worden. Wilt u schroeven van één van bovenstaande merken bestellen? U kunt bij Schroevenland eenvoudig online bestellen. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. U kunt ook een account aanmaken om in het vervolg nog eenvoudiger te bestellen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!