Schroevenpakket

Een assortiment van de meest gebruikte schroeven kan u vinden in ons schroevenpakket. Met meerdere voordelen zoals zelfborende punten of het Torx T20 aansluit systeem. Te gebruiken in hout zonder voor te boren en met verschillende soorten koppen.

Foto-tabel
sort-descending
 • Probo Snelboorschroef
  € 59,94 € 72,53
 • Probo Snelboorschroef
  € 113,02 € 136,75
 • Probo Snelboorschroef
  € 214,18 € 259,16
 • PGB Spaanplaatschroeven assortimentsdoos 280st
  € 15,29 € 18,50
 • PGB Spaanplaatschroeven assortimentsdoos 170st
  € 43,79 € 52,99

5 producten

De voordelen van een zelftappende schroef

Met een zelftappende schroef kunt u hout op metaal monteren. Door hun scherpe boorpunt kunnen zelfborende schroeven namelijk door dunne lagen metaal heen. Zelftappende schroeven met een zelfborende kop, ook wel parkerschroeven genoemd, hoeft u niet voor te boren. Soms wordt dat echter toch gedaan om er zeker van te zijn dat de zelftapper op de juiste plek in het staal gaat en de boorpunt niet verschuift. Op deze manier voorkomt u beschadigingen. Zelfborende schroeven zonder boorpunt dient u wel even voor te boren.

Verschillende soorten zelftappers

Er zijn verschillende soorten zelftappers op de markt. Zo zijn er zelftappende schroeven met een bolkop / cilinderkop en met een platverzonken kop. De ribbels onder de kop zorgen ervoor dat de kop van deze zelfborende schroef in het hout verzonken wordt. Draai de kop echter niet té lang door, omdat hij dan zijn houvast verliest. Deze zelfborende schroeven zijn weer onder te verdelen in zelftappers met een kruiskop en een Torx aansluiting. Dan is er ook nog de zelftappende schroef met of zonder dichtingsring. De variant met een EPDM-ring en een zeskantkop aandrijving wordt vaak gebruikt bij het monteren van dakpanplaten. Door de ringen laten de schroefgaten geen water door.

Plaats uw schroeven bestelling online

Bestel zelftappers van RVS, verzinkt, met een kruiskop, Torx of zeskantkop aansluiting eenvoudig online in bijvoorbeeld de populaire maten 25 en 32 mm lengte. Onze snelboorschroeven hebben een CE-prestatieverklaring volgens de Europese Verordening Bouwproducten (305/2011/EU) en zijn conform de voorwaarden van EN14592 2008 + A12012. Dit betekent dat deze zelftappende schroeven gebruikt kunnen worden in constructieve elementen zoals daken, wanden en dakspanten. Iedere zelftapper die u in onze webshop ziet staan, kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Iedere zelftappende schroef die u voor 12:00 uur bestelt, pakken wij zelfs dezelfde dag nog in en laten we die dag nog door DHL ophalen. Als het een beetje meezit, heeft u dus morgen al de zelfborende schroef van uw keuze in huis. Bent u op zoek naar een artikel dat wij nog niet in ons assortiment hebben? Laat het ons weten en wij gaan voor u zoeken naar een oplossing.

Naast snelboorschroeven vindt u in ons assortiment ook vele andere houtschroeven, ringen, slotbouten, zaagbladen, schroefbitten en verankeringen terug. Dus ook die schroefbit die handig is voor uw zelftappende schroef met Torx aansluiting kunt u eenvoudig aan uw bestelling toevoegen! En bent u van plan om vaker zelftappende schroeven te bestellen? Maak dan een account aan om in het vervolg nog gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.