Smart schroeven

Be wise, choose Smart. Een duidelijke boodschap van dit bekende merk pluggen. Of zoals ze het zelf noemen, Intelligent Anchoring Solutions. De hoogwaardige nylon (halogeenvrij), chemische en metalen verankeringen van Smart zijn innoverend en voldoen aan de hoogste kwaliteit. Hieronder vertellen we u graag iets meer over Smart schroeven met pluggen. Smart werd in 2006 opgericht. Inmiddels zijn er bijna 100 Smart producten. Wat Smart schroeven zo uniek maakt, is dat ze voor alle kernproducten (betonschroeven, inslagankers, doorsteekankers, spreidankers, chemische ankers, universele raampluggen en nagelpluggen) één of meerdere ETA keuringsrapporten hebben. Bij elkaar opgeteld gaat het om 44 ETA-gecertificeerde productfamilies. Voor deze Europese Beoordelingsrapporten worden de producten in onafhankelijke laboratoria getest op technische kwaliteiten. Een certificering garandeert een constante hoge kwaliteit.
Foto-tabel
sort-descending
 • Smart Drukverdeelplaten 8x70
  € 19,65 € 23,78
 • Smart Drukverdeelplaten 5x70
  € 14,35 € 17,36
 • Smart Slagplug 10x140
  € 19,26 € 23,30
 • Smart Slagplug 10x120
  € 15,68 € 18,97
 • Smart Slagplug 10x100
  € 13,39 € 16,20
 • Smart Slagplug 10x80
  € 10,89 € 13,18
 • Smart Slagplug 8x140
  € 23,65 € 28,62
 • Smart Slagplug 8x120
  € 19,04 € 23,04
 • Smart Slagplug 8x100
  € 15,17 € 18,36
 • Smart Slagplug 8x80
  € 13,61 € 16,47
 • Smart Slagplug 8x60
  € 10,65 € 12,89
 • Smart Slagplug 6x60
  € 13,01 € 15,74

Producten 1-12 van 32

De voordelen van Smart pluggen met schroeven

Smart heeft een ruim aanbod producten en ieder product heeft zo weer zijn eigen specifieke voordelen. De spreiddruk aan de kraag van de multifunctionele pluggen blijft erg beperkt, waardoor er geen schade ontstaat aan het pleister- en tegelwerk. De vleugels verhinderen dat de plug meedraait en de geometrie zorgt voor een optimale grip en hoge uittrekwaarden. De nagelpluggen bijvoorbeeld zijn voorgemonteerd voor een tijdsbesparing tijdens de installatie. De speciale geometrie voorkomt voortijdig uitzetten tijdens het inslaan en de schroefnagel met speciale draad maakt dat inslaan nog eenvoudiger. Dankzij de kruisindruk kan hij ook weer eenvoudig losgedraaid worden.

Kozijnschroeven hebben een kleine diameter voor een snelle montage en afstandsschroeven zijn in combinatie met de juiste plug in alle soorten beton en metselwerk bruikbaar. Voor het perfect uitlijnen van houten afstandmontages of aanbouwdelen! De gipskartonplug zorgt met zijn scherpe, zelfborende punt en zelftappende draad voor een perfecte passing in het plaatmateriaal en de ribben onder de kop van de hollewandplug zorgen voor een uitstekend houvast. En wat te denken van de isolatiepluggen die koudebruggen voorkomen? U leest het, er zijn zoveel verschillende soorten Smart pluggen met schroeven en zoveel voordelen dat er voor iedere toepassing wel een geschikte match is.

Smart onderdeel van pgb-Europe

Smart werd in 2006 opgericht. Inmiddels zijn er bijna 100 Smart producten. Wat Smart schroeven zo uniek maakt, is dat ze voor alle kernproducten (betonschroeven, inslagankers, doorsteekankers, spreidankers, chemische ankers, universele raampluggen en nagelpluggen) één of meerdere ETA keuringsrapporten hebben. Bij elkaar opgeteld gaat het om 44 ETA-gecertificeerde productfamilies. Voor deze Europese Beoordelingsrapporten worden de producten in onafhankelijke laboratoria getest op technische kwaliteiten. Een certificering garandeert een constante hoge kwaliteit. Smart is een onderdeel van pgb-Europe. pgb staat voor Pennoit-Grootaert Boutenhandel, vernoemd naar de twee oprichters van het bedrijf. Het Belgische familiebedrijf is gevestigd in Melle en levert internationaal verschillende merken, waaronder dus Smart schroeven. Al meer dan 60 jaar is deze fabrikant en groothandel actief in bevestigingsmaterialen, verankeringen en gereedschap dat in eigen beheer geproduceerd wordt. Andere bekende merknamen uit hun koker zijn pgb-Fasteners, Sharpware en Cosmos.

Al uw Smart schroeven met pluggen online bestellen

Zowel bedrijven als particulieren kunnen voor Smart schroeven voor een scherpe prijs bij Schroevenland terecht. Twijfelt u welke schroeven of Smart pluggen u nodig heeft voor uw klus? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook andere vooraanstaande merken schroeven kunt u bij Schroevenland kopen, zoals PROBO en Woodies. U kunt eenvoudig online bestellen. Bestelt u op werkdagen voor 12:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Heeft u uw bestelling eerder nodig? U kunt al onze schroeven ook afhalen in Leeuwarden. Wij kunnen direct uit voorraad leveren!