Voor vragen zijn wij bereikbaar op 058 - 2553328

SHOPPING BAG

0

Total: € 0,00

Top kwaliteit
DE BESTE
Vanaf €75
GRATIS VERZENDEN
Voor 12.00 besteld?
MORGEN IN HUIS

Verzend Informatie

Verzendkosten

Alle bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden. Onder de € 75,- worden € 4,09 (ex BTW) verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten worden bij uw bestelling automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen.

Levering in Nederland

Levering geschiedt in geheel Nederland, exclusief de eilanden. Indien u vanaf een eiland besteld dient u zelf transport te leveren vanaf de boot. U moet een locatie aangeven waar het materiaal moet worden geleverd, vóór de bootovergang.

Afhalen van uw bestelling

Het is ook mogelijk om de bestelling zelf op te halen bij schroevenland, uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om de bestelling zelf op te halen en veranderen de transportkosten naar 0,00 euro. Wanneer u voor deze optie kiest ontvangt u van ons een bericht wanneer uw bestelling klaar ligt. Uw bestelling is af te halen bij onze balie aan de Marsweg 26 in Leeuwarden.

Levertijd

De levertijd is 1 tot 2 dagen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wachten we op uw betaling. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zoeken wij uw bestelling bij elkaar en laten DHL weten dat uw pakketje opgehaald en afgeleverd kan worden.

Onze expediteurs

Voor het verzenden van pakketten en pallets maken wij gebruik van DHL.