Sharpware boren en snijgereedschap

Sharpware biedt een totaalpakket van boren en snijgereedschap. Denk aan metaalboren, houtboren, steen- en betonboren, SDS hamerboren, keramiekboren, glasboren en magnetische dopbits. Die laatste is weer handig wanneer u met enige snelheid een grote serie houtdraadbouten met uw schroefmachine wilt indraaien of moeren sneller wilt vastzetten.
Foto-tabel
sort-descending
 • Sharpware Bithouder 1/4 met vergrendelring
  € 8,51 € 10,30
 • Sharpware Gipsplaat schroefbit Philips PH2
  € 2,95 € 3,57
 • Sharpware Schroefbit Torx T20/T30
  € 1,25 € 1,51
 • Sharpware Schroefbit Philips PH2
  € 2,95 € 3,57
 • Sharpware Schroefbit Torx T25
  € 1,95 € 2,36
 • Sharpware Schroefbit Torx T20
  € 1,95 € 2,36
 • Sharpware Schroefbit Torx T15
  € 1,95 € 2,36
 • Sharpware Schroefbit Torx T10
  € 1,95 € 2,36

Producten 13-20 van 20

Enorm aanbod

Het aanbod boren van Sharpware is enorm uitgebreid. Als we alleen al naar de categorie metaalboren kijken, wordt deze weer onderverdeeld in gewalste boren, geslepen boren en nog een aantal varianten. En ook de gewalste boren worden weer onderverdeeld in boren met en zonder schacht. Uit bovenstaande kunt u dus wel opmaken dat Sharpware geen kleine speler op de markt is. Dat geeft aan hoe gewild het merk is onder professionals en doe-het-zelvers.

Doordat het aanbod boren zo groot en gevarieerd is, is het wel belangrijk dat u de juiste boor voor uw klus kiest. De juiste (Sharpware) boor is voornamelijk afhankelijk van het materiaal waar u in wilt boren. Een houtboor gebruikt u bijvoorbeeld, zoals de naam al zegt, voor hout. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt tussen normale / snelspanboren en SDS-boren. Een SDS-boorkop heeft een kliksysteem in plaats van een draaisysteem. Deze boorkop vindt u op een boorhamer, combihamer en breekhamer omdat hij speciaal gemaakt is voor het zwaardere werk. U gebruikt hem veelal om gaten te boren in beton, natuursteen en andere harde materialen. Snelspanboren zijn geschikt voor schroefmachines, accuboormachines en klopboormachines, waarmee u in hout, metaal of steen boort. Een SDS-boor krijgt u nooit op een snelspanboorkop en vice versa.

Sharpware onderdeel van pgb-Europe

Sharpware is een onderdeel van pgb-Europe. Marcel Pennoit en Henriette Grootaert richtten in 1956 Pennoit-Grootaert Boutenhandel op, het latere pgb-Europe. Al ruim 60 jaar levert het Belgische familiebedrijf vanuit Melle bevestigingsmaterialen, gereedschap en verankeringen aan een internationale markt. Hun aanbod bestaat uit een gevarieerde range merken, zoals Sharpware, Smart, pfs+screw, Lindapter en FG – Wood connectors. De fabrikant en groothandel produceert ook in eigen beheer. Tegenwoordig is pgb-Europe één van de marktleiders in de Benelux die aan zowel professionals als de industrie levert. Een toonaangevende onderneming die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Met meer dan 35.000 verschillende soorten producten en vestigingen in Vietnam, Hong Kong, Shanghai, Polen en Frankrijk is pgb-Europe een naam waar we niet omheen kunnen.

Met zoveel ervaring in de sector, technische kennis en de gave om steeds weer op verschillende klantvragen in te springen en de veranderende trends te volgen, wordt steeds ruimschoots aan de behoeftes van consumenten voldaan en is pgb-Europe de markt steeds een stapje voor. Bij Sharpware bent u dus verzekerd van producten van topkwaliteit.

Plaats uw bestelling direct online

Schroevenland heeft al deze mooie merken ondergebracht in een overzichtelijke webshop met een gevarieerd aanbod. Wij kunnen direct uit voorraad leveren vanuit ons magazijn in Leeuwarden. Dat betekent dat we bestellingen die op werkdagen voor 12:00 geplaatst worden nog dezelfde dag inpakken en verzenden. Ook is het het adres voor als u uw bestelling liever ophaalt omdat u die ene boor bijvoorbeeld vandaag nog nodig hebt. Ook wij kunnen bogen op vele jaren ervaring. Onze specialisten staan dan ook graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren over de producten van Sharpware of één van onze andere merken.