Kwaliteit & Milieu

Producten

Bij Schroevenland nemen wij de kwaliteit van onze producten serieus. Onze klanten willen werken met de beste materialen en wij willen de kwaliteit leveren die zij verwachten. Daarom wordt alle producten die wij leveren gecontroleerd op de eisen die de fabrikant heeft bepaald en op de eisen die wij hanteren. Om die eisen te waarborgen nemen wij regelmatig steekproeven van de geleverde goederen.

Webshop

De webshop wordt regelmatig gecontroleerd op verbeteringen. Zoeken naar producten, selecteren van de hoeveelheden of materialen vergelijken. Dagelijks zijn wij ermee bezig om u de beste resultaten te bieden.

Verpakking

Ook controleren en evalueren wij regelmatig onze verpakkingswijze of er verbetering is te bereiken opdat de goederen zonder beschadiging zo snel mogelijk bij u geleverd worden.

Ideeën

Heeft u een idee of een opmerking ter verbetering of kritiek, dan kan u ons telefonisch bereiken of stuur ons een webmail met uw ideeën.

Fabrikanten

Ook op het gebied van het milieu dragen wij ons steentje bij. In de eerste plaats in het selecteren van fabrikanten die aantoonbaar zorg dragen voor een zo groen mogelijk productieproces. Dit bestaat niet alleen uit het primaire fabricage proces zoals schroeven die ChromeVI-vrij worden verzinkt, maar ook uit selecteren van de verpakkingsmaterialen (FSC, CO2 neutraal) en opslag in energiezuinige magazijnen.

Schroevenland

Bij ons in Leeuwarden letten wij goed op dat uw bestelling stevig verpakt wordt zodat uitval tijdens het transport tot een minimum wordt beperkt. Ons magazijn is uitgerust met zonnepanelen zodat wij zo energiezuinig mogelijk de producten kunnen opslaan. Ook schromen wij niet om uw bestelling te verpakken in de dozen waarin de fabrikant ons de producten aanlevert. Mooie dozen in kleur en speciale tape met ons logo zal u bij ons niet aantreffen. Wij willen zo duurzaam mogelijk ondernemen.