Betaal Informatie

Online of offline betalen

U kan uw bestelling eenvoudig en veilig bij schroevenland betalen middels de onderstaande betaalmethoden. Daarnaast bent u altijd welkom om bij ons in de winkel langs te komen, waar u met PIN kan betalen.

iDeal

Bij Schroevenland kunt u, indien u beschikt over een Nederlandse bank, gemakkelijk en eenvoudig via iDeal betalen. Uw iDeal betaling zal direct van uw bankrekening worden afgeschreven. Deze betalingen worden eerst op een tussenrekening van onze betalingsprovider Molly gestort en daarom wordt op uw afschrift de naam Molly vermeld. Uw betaling wordt direct gemeld bij ons en uw bestelling wordt klaargezet voor verzending. Meer weten over Ideal? Kijk op www.ideal.nl

Een iDeal betaling heeft geen meerprijs.

Bancontact

Tijdens uw bestelproces kunt u er ook voor kiezen om te betalen middels Bancontact. Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Meer weten over Bancontact? Kijk op www.bancontact.com/nl

Een Bancontact betaling heeft geen meerprijs

Bankoverschrijving

U kunt uw bestelling ook betalen via een normale bankoverschrijving. Tijdens het bestelproces kiest u voor betaling via bankoverschrijving. Na afronding van de bestelling ontvangt u een email met de bevestiging van uw bestelling en de betalingsinstructies. Na betaling ontvangt u een email met de factuur. Wij wachten met het verzenden tot de rekening is voldaan. Zodra wij uw bestelling gaan verzenden ontvangt u hiervan een bericht.

Een bankoverschrijving betaling heeft geen meerprijs.

Offertes betalen

Als u bij ons een offerte aanvraagt en deze accepteert, ontvangt u een email met de bevestiging van uw bestelling en de betalingsinstructies. Na betaling ontvangt u een email met de factuur. Wij wachten met het verzenden tot de rekening is voldaan. Zodra wij uw bestelling gaan verzenden ontvangt u hiervan een bericht.

Een bankoverschrijving betaling heeft geen meerprijs.

Onze bankgegevens zijn:

ABN AMRO
IBAN: NL48ABNA0212922165
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Schroevenland